Lari`s Legend

Livram doar in Cosmopolis
Saját étlapunk
Ételrendelés
Asztal foglalása

Elvitelre és kiszállításra is rendelhet | STEFANESTII DE JOS

Szívesen eltöltene egy kellemes és hangulatos estét pompás vendéglőnkben, és megkóstolná mediterrán vacsoránk különlegességeit? Napos időben helyezze magát kényelembe hangulatos kültéri helyiségünkben. Érezze jól magát időjárástól függetlenül klimatizált termeinkben.

- A legjobb étterem sokoldalú étlappal - Konyhánk által frissen elkészített mediterrán ételkülönlegességekkel várjuk Önt. Kényeztesse magát káprázatos fogásaink és frissítő italaink széles választékával. Kiváló gourmet konyhánk és salátaink le fogják nyűgözni. Tiramisuink étkezések között vagy desszertként is fogaszthatók. Látogasson el hozzánk egy pazar ebédre. Jelentkezzen be díjmentes WIFI-hálózatunkba, hogy kapcsolatban tudjon maradni családjával. Külön részleget biztosítunk dohányzó vendégeinknek, ahol kényelmesen cigarettázhatnak.

- Személyre szabott táplálkozás - A szeretettel elkészített vegetáriánus, halal és vegán ételeink rendkívül népszerűek, és megmutatják, hogy mennyi gasztronómiai lehetőség rejlik bennük. Győződjön meg nálunk arról, hogy milyen egyszerű mégis ízletes lehet az egészséges táplálkozás.

- Elérhető catering-szolgáltatás - Vegye igénybe az étterem előtt található díjmentes parkolót. Éttermünk akadálymentesen is megközelíthető. Örömmel fogadjuk foglalását, és örülünk, hogy minket választott. Használja egyszerű online foglalási felületünket. Természetesen telefonon: +400743041041 is felveheti velünk a kapcsolatot. Rendezze számláját kényelmesen Mastercarddal, hitelkártyával, érintésmentes fizetéssel vagy VISA-val. Élvezze fogásainkat otthon is: örömmel házhoz szállítjuk rendelését vagy előkészítjük elvitelre. Catering-szolgáltatást is kínálunk – érdeklődjön nálunk! Minden nap 09:00 – 23:00 óráig térhet be hozzánk.

Locul tău preferat

Rólunk

Locul tău preferat

Vă încântăm cu preparatele noastre înca din 2012.

Vă mulțumim pentru vizite!

Livrăm

Rólunk

Livrăm

Preparate voastre preferate pot fi livrate la domiciliu prin flota noastră proprie.

Find Out More
Măsuri de siguranță

Rólunk

Măsuri de siguranță

  • Avem in permanență dezinfectanți
  • Am pus la dispoziția angajaților accesorii pentru prevenirea îmbolnavirii
  • Ne asigurăm continuu că toti angajații care sunt prezenți la muncă sunt într-o stare bună de sănătate 
  • Păstrăm distanța între mese de minim 2m
  • Locurile la interior sunt reduse la jumătate

Szolgáltatásaink

Rendelkezésre áll
Vendéglátás
Légkondicionálás
Kiszállítás
Kerthelyiség
Saját parkolás
Dohányzó terület
Elvitelre
Ingyenes wifi

fizetési lehetőségek

Érintésmentes fizetés
Mastercard
VISA
Hitelkártya

Nyitvatartási idő

Zárva vagyunk

Konyha nyitvatartása 

Twitter_Logo_Blue